Thursday, October 25, 2018

Decoin -Trading Platform Exchange

https://youtu.be/MGKIsSexsr0
Feberen om kryptocurrency er stigende, folk har hørt om det, og flere og flere mennesker vil gerne finde mere om det og finde en måde at være en del af det. Når blockchain teknologi kom, så mange ting ændret, for bedre, siger vi. Så mange virksomheder er forbedret, så mange virksomheder har begyndt at bruge krypto-valutaer i deres arbejde. De nye ideer kommer hver dag. Folk vil investere i de nye projekter. Vi har det største værktøj i verden, og det hedder internettet. Internettet er en enorm base af information, hvor vi kan gøre alt. Internettet har tilsluttet hele verden. Et af disse projekter er DECOIN

HVAD DECOIN ER ALLE OM

DECOIN er et fuldt sikkert teknologisystem til brugere af kryptokurrency, hvilket gør det muligt for brugerne at udnytte deres møntspotentiale fuldt ud ved at tilpasse sig den decentraliserede natur af blockchain selv. DECOIN sigter mod at opbygge verdensberømte, verdensomspændende online kundeservice for at lette vedtagelsen af ​​kryptokurrency og blockchain teknologier, er den første udvekslingsplatform på verden, der omfordeler sin fortjeneste til DECOIN-indehavere.

DECOIN har til formål at opbygge en let, enkel og nem multiværnets udvekslings- og handelsplatform, der deler børnefordelene med alle sine møntholdere. Desuden lover det højeste niveau af sikkerhed DECOIN sine brugere rolige, afslappede og pålidelige erfaringer for at sikre, at transaktioner opnås. Der er ingen tvivl om at dele sin egen fortjeneste med sine bidragydere vil føre verden til nye grænser! Calm down, vi vil også krydse disse grænser.

VISION OG MISSION

Vores vision og mission er at blive den førende handels- og handelsplatform for kryptokurrency i verden. Du vil være vores partner i fortjeneste. DECOIN står for "Folkets mønt" med det formål at dele likviditetspoolen og fordelene ved udveksling med vores bidragydere. Vores mission er at have en avanceret Exchange platform for cryptocurrency brugere, så de fuldt ud kan udnytte deres møntpotentiale ved at tilpasse den med den decentrale karakter af blockchain selv.

Hvorfor bestemme

Tilgængelighed
Vi udvikler en høj skalerbar, sikker og kommerciel blockchain arkitektur

Handelsindtægter og fortjeneste deling

Om markedet stiger eller falder - DU som DECOIN-indehaver får fra transaktionsomkostninger og daglige mængder akkumuleres på børsen. DECOIN deler alle indtægter og overskud med sin Coin indehaver. Handelsindtægter omfatter: spænd, provisioner, aggregeringer, risikopositioner og rentemarginaler

Fuld støtte
Adgang til speciel information via vores online kundeservice, med detaljerede og relevante oplysninger for at komme i gang i kryptoområdet

Investeringer med hidtil usete retur
DECOIN POS-algoritmen sikrer en gennemsnitlig årlig afkast på 6,2% for alle møntindehavere, der vil lægge deres mønter i DECOINs online-tegnebog, der belønner deres tro på anvendelsen af ​​mønter.

Monetisering og Fond Udbetaling
Den første udvekslingsplatform, der giver direkte adgang til vores fordele ved hjælp af dit personlige D-TEP-kreditkort. Bare en anden måde, du kan spare tid og forenkle processen

VORES EGEN UDVEKSLINGSHANDELSPLATFORM

At være som "DE COIN DE DE People" bygger en platform, der vil være i stand til at give sine partnere og brugere en friktion mindre hurtig, sikker og billig handelsoplevelse, der gør handel fornøjelig og fredelig. Tilføj et tæt supportteam med det og bland det med social handel, så skim bare det med en del overskudsdeling, og du har en vinderkombination.

DECOIN har til formål at opbygge en verdensberømt, hurtig og enkel og simpel multifolk-udvekslings- og handelsplatform, der deler børns overskud med alle sine møntholdere. Mere end det lover DECOINs topniveau sikkerhedsniveau, at brugerne er rolige og afslappende og pålidelig oplevelse for at sikre fuldførte transaktioner. Der er ingen tvivl om, at en udveksling, der deler sine egne overskud med sine bidragydere, vil føre verden til nye grænser! Forvisset, vi vil også overskride disse grænser.

Navn: DTEP

Platform: Algo

Type: Mønter

Pris i ICO: 1 DTEP = 0,9 USD

BONUS Salg: 50%

Tokens til salg: 42.000.000

Accept: ETH, BTC, fiat

Distribueret i ICO: 60%

Soft cap: 4.000.000 USD

Hård cap: 30.000.000 USD

køreplan

Mød teamet

For mere information, besøg venligst linket nedenfor:

Hjemmeside: https://www.decoin.io/

Whitepaper: https://www.decoin.io/Decoin-WhitePaper-v1.2-08.03.pdf/

Facebook: https://fb.me/DECOIN.io

Twitter: https://twitter.com/decoin16/

Telegram: https://t.me/xDECOIN/

Ann tråd: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3311450

min bitcointalk adresse: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2245735

mit bitcointalk brugernavn: faith400


No comments:

Post a Comment