Wednesday, July 11, 2018

GIGTRICKS - A COMPLETE INTERGRATED ECOSYSTEM FOR FREELANCE AND ON-DEMAND ECONOMY


Jeg føler mig dårligt for universitetsstuderende, der betaler hundredvis af dollars til uddannelse og et stykke papir. De sender deres CV til snesevis af virksomheder og venter på et svar. Så venter de lidt mere. De fortsætter med at vente, venter og venter. Når de venter, går deres gæld ikke væk. Deres leveomkostninger stopper ikke pludselig, før nogen tilbyder et job. Stressniveauet stiger. Selvtillid falder. Som om det ikke er dårligt nok, er der et større problem med at vente.
Voldtgørelsen fører til reaktiv faglig vækst. Med andre ord, din færdighedssæt bygning starter ikke, før du får jobbet.
Det behøver ikke at være tilfældet, og det stigende frilansmarked er på tværs af USA. Når stigmatiseret som dovenskab eller arbejdsløs, er ordet "freelancer" begyndt at kaste disse negative konnotationer. Men tro mig ikke, lad os se på nogle data.
Der er 53 millioner frilansere i Amerika i dag. I 2020 vil 50% af USA arbejdsstyrken vil være frilansere (det betyder ikke, at de alle er fuldtids frilansere, men en af ​​de to medarbejdere vil være frilansere i en vis kapacitet). Denne on-demand arbejde, instant gig økonomi bevæger sig mere og mere uafhængige fagfolk, der bruger mobil og teknologi til at skabe økosystemer af arbejde, de nyder. Hvem siger, at du ikke kan køre en uber om morgenen, designe hjemmesider hele eftermiddagen og imødekomme dit eget madfirma om natten? Den gamle økonomi ville få dig til at tro på, at du skulle vælge et job, arbejde hårdt i de næste 40 år hos virksomheden, og derefter gå på pension. Ikke den nye økonomi. Jo mere forskellige dine færdigheder er, jo flere muligheder kommer din vej.

Mød GIGTRICKS holdet
Grundlagt af den visionære og høj-energi AMIR SHAIKH, forestiller GIGTRICKS og omfavner denne alternative slags arbejdsstyrke. Af denne grund skabte AMIR SHAIKH og hans team GIGTRICKS, GigTricks har bygget et blockchain-baseret økosystem for at øge gennemsigtigheden, tilliden og pålideligheden blandt platformdeltagerne. Alle handlinger, herunder gennemgangs- og færdighedsgrader, vil være inden for det uforanderlige blockchain.

HVAD ER GIGTRIKKER

GIGTRICKS FREELANCE er en online freelancing platform, der giver en integreret tilgang til frilansere og kunder. ICO-token er en gratis softwarepakke med open source, som giver dig mulighed for at oprette, redigere og administrere din ICO-token. GigTricks økosystemarkitektur er dog designet til at give en høj skalerbarhed til sin alsidighed. Simpelthen betyder det, at frilansere vil kunne tilbyde deres produkter eller tjenester inden for selve økosystemet. For eksempel kan den digitale fotograf udvikle og tilbyde kurser i GigTricks online.

Hvad skal du vide?
Frilansemarkedet vokser på en hidtil uset pris over hele verden. Kun i USA alene er det samlede antal freelancearbejdere ca. 53 millioner mennesker, der bidrager med en samlet sum på 715 mia. Dollars til økonomien. Andre lande oplever en hurtig vækst i efterspørgslen efter frilansere, sammen med antallet af traditionelle "9-5" arbejdstagere, der ser freelancing som et lukrativt alternativ til deres primære karriere.

Som følge heraf er en freelancer, der fuldt ud har tillid til en platform for deres indtægtskilde, nu en situation med økonomisk fare. Efter at have oplevet og været i kontakt med mange freelancere, der var uheldige ofre i disse situationer, ønskede vi at oprette en online freelancing platform, der løser alle eksisterende problemer inden for de nuværende centraliserede platforme, der bruges af både freelancere og kunder.

jeg ØKOSYSTEMER
GigTricks økosystemarkitektur er designet til at være meget skalerbar for at sikre sin alsidighed. Dette betyder simpelthen, at frilansere vil kunne sælge / markedsføre deres produkter og tjenester online eller som led i økosystemet. Freelanceren kan derefter modtage betalinger via GigTricks krypterede kort, der hedder GigBit-kort (GBTC). GigTricks platformen har til formål at gøre global adoption en nem proces.


GigTricks Social Platform GigTricks Social Platform. GigBit-kort kan bruges som et middel til at betale for yderligere færdighedsprøver i GigTricks Pro eller til adgang til avancerede tjenester som GigTricks. Brugere vil kunne se den samlede profil bedømmelse af gratis mennesker, deres kvalifikationer og deres specifikke dygtighed rating, og dette vil reducere tiden brugt på kommunikation mellem kunder og freelancers omkring 90 procent. Selvom GigTricks, hvis der opstår en uoverensstemmelse, har udviklet et incitamentsystem, der fremmer tillid og stædighed. De globale markeder vokser, og virksomhederne er i stand til at bygge deres forretningsmæssige vækst og skalere meget hurtigere

GitBit Token og ICO detaljer:

GitBit token vil være et ERC20 baseret utility token på platformen der tjener flere formål. Det vil blive brugt til:

Køb abonnementer for tjenester eller produkter
Køber produkter og tjenester fra enhver freelancer over hele kloden.
Betaling af belønninger eller tips.
Køb af reklameplads
Vælgere i tvistbilæggelse og brugere baseret på deres engagement i platformen kan også belønnes.

Tokens vil være tilgængelige for ETH og BTC.
1 GBTC = 0.248 USD.
Pre ICO starter den 1. juni og fortsætter indtil 30. juni. ICO vil finde sted i juli.
Den hårde hætte er fastsat til 50.000.000 USD og den bløde cap er 5.000.000 USD.

KØREPLAN


Flere oplysninger her:
Hjemmeside: https://www.gigtricks.io/
Whitepapper: https://drive.google.com/file/d/1tUC1fJL8bAAvOo4A7vCw2rMM_eCvY4ss/view
Facebook: https://www.facebook.com/gigtricks/
Twitter: https://twitter.com/gigtricksglobal
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/gigtricks/
Telegram: https://t.me/gigtricks
min bitkonintalkadresse: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1141276

No comments:

Post a Comment